Hei, hallo

I dag har vi gjort mye rart! Vi har prøvd undergrunnen det er akkuratt som t-banen men det er bare tuneller, vi fikk hjelp av mange snille personer som hjalp oss. Vi dro til fabindia et sted der de har indiske klær, såper og mat, der fikk mamma kjøpt seg en bukse, et sjal og en tunika. I mens passet jeg Oda det gikk jo bra, vi så på mange fine klær og luktet på verdens bese såper, åhh de var så gode! De har sikkert de samme luktene i Norge. Etter på gikk vi ut og mamma fikk reparert sine sko. De reparerte skoene til mamma, pusset skoene, de ble så rene som ny... Eller bedre! Etter på gikk vi hjem og sov. Så dro vi ut og spiste på en sør Indisk resturant der de hadde mat fra sør India, det var veldig godt! Nå skal vi krype i sengs for vi skal opp veldig tidlig i morgen! God natt, sov godt!
Skulle vel tatt et før og etter bilde av de skoene men jeg er ikke så flink med og ta bilder på kameraet inn på pcen.

 

-dyveke

2 kommentarer

Mormor

20.des.2011 kl.08:35

Dette er bare SÅ bra. Her har vi kontakt hele tiden! Hvorfor må dere stå så tidlig opp? Skal dere gjøre noe spennende? Hvordan er temperaturen? Her er det frost og kaldt og ganske nydelig julevær - i alle fall i dag. Skolen skal i kirken i dag, og på torsdag skal vi ha avslutning og gå rundt juletreet. Adventshagen er like nydelig som vanlig. Ellers gleder jeg meg til juleferien. Oldemor skal være hos oss på julaften og 1. juledag. På nyttårsaften skal vi til Arve. Gleder meg til neste blogg. Er veldig glad i deg, og håper dere har det bra. Hils Oda og mamma.

Stor klem fra Mormor

dyveke99

21.des.2011 kl.11:23

Mormor: Takk, ja, fordi vi skal til Sanjeevs venn, en bekjent av oss. Tempen er ca 20 grader om dagen og om kvelden synker den.

Skriv en ny kommentar

dyveke99

dyveke99

12, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits