Lekser og dagens shooping!

Nå skal jeg snart gjøre lekser. Men jeg ville bare skrive et lite innlegg først. Jeg har nemmelig kjøpt en bok fra om book shoop, der kjøpte jeg en pingles dagbok for 299 rupier det blir ca litt mer enn 29,9 nrk. Etter på dro vi til caffe day og skrev julekort, det må jeg gjøre no foresten. Etter på fikk jeg julegave av mamma, vi kommer nokk ikke til og feire jul i år noe sånn spesielt, men jeg fikk julegave fra mamma og Oda i dag alikenvel: og det var et kamera! Ble kjempe glad! Jeg hadde ønsket meg et kjempe lenge siden jeg ødela mitt forige da jeg var 9 eller noe sånt, hehe.Q: Har dere fått noe dere har ønsket dere en gang?

 

-dyveke

3 kommentarer

John B. Johannesen

18.des.2011 kl.20:46

Hei og hå

Jeg har nå lest bloggen din og er imponert. Har fått ny pc, så jeg tester ut dette systemet. Skulle visst hvordan man kom på scype, så kunne vi sendt en hilsen på julaften. Savner deg veldig. Vær forsiktig. Ha det bra.

Klemmer og salte tårer fra Morfar

Mormor

19.des.2011 kl.15:06

Strever litt med å komme inn på denne bloggen. Skrev ganske mye i går, men den kom ikke gjennom. Nå skal jeg ut og kjøpe noen julepresanger. Er begynt på julehuset hjemme, men vi skal ikke ha juletre i år. Gøy med blogg, og fint at dere har det bra. Snakkes.

Klem fra mormor

dyveke99

21.des.2011 kl.11:24

John B. Johannesen: Gratulerer med ny pc!

Skriv en ny kommentar

dyveke99

dyveke99

12, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits